naar keuze
  HOME     PARTNERS IN BUSINESS     VERVOERSOORTEN     WAGENPARK     CONTACT     NIEUWS     OFFERTE     TOURINGCARS  
 
Home
Over Ons
MVO
Links
Vacatures
Sollicitatie
Zoeken
 
Bereken uw Rit
Omschrijf uw vertrekpunt en bestemming   d.m.v. postcode /adres/ plaats.

Vanaf

Naar


Widget door Weerplaza


meer >>

     
TAXI > Home >
Welkom
Welkom bij Vos Taxi en Touringcars. Ons bedrijf werd in januari 1967 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd Taxi en Touringcarbedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Zevenbergen (gemeente moerdijk), en heeft een groot wagenpark van taxi's, minibusjes, rolstoelbussen en touringcars. Vos Taxi en Touringcars richt zich op de particuliere en zakelijke markt van West-Brabant. Vos Taxi en Touringcars is meer dan alleen een taxibedrijf, en of het nu gaat om gewone taxidiensten, schoolvervoer, ziekenvervoer, rolstoelvervoer, directievervoer of gespecialiseerde diensten zoals trouw- en rouwvervoer men kan rekenen op een klantvriendelijke benadering en een stipte afwerking. Naast de taxiservice wordt voor grotere groepen touringcarvervoer op maat verzorgd waarbij u kunt denken aan een dagje uit met de vereniging, een familiefeest, een bedrijfsuitstapje, kortom: een heel scala aan diensten op het gebied van groepsvervoer.

Scan de QR code
Nooit meer zoeken naar onze Taxi !!
Deze QR code is eenvoudig, snel en veilig !!
Scan de QR code afbeelding met uw mobiele telefoon en voeg de contact-gegevens van Vos Taxi en Touringcars toe aan de contacten van uw telefoon.

1. Pak uw telefoon
2. Scan de afbeelding met de App
3. Klik op Create New Contact
4. Klik op Done
WIFI in de taxi
Vanaf heden kan er (op aanvraag) gebruik worden gemaakt van een stabiele internet verbinding in de taxi. Hier zullen geen extra kosten aan verbonden worden. Informeer voor deze mogelijkheid bij een van onze centrale medewerkers.